To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum użytkowników i dealerów programu Small Business i Bistro.
Forum użytkowników i dealerów programu Small Business i Bistro.

Inne - Definiowanie składu a alergeny

mort - 2020-08-03, 12:40
Temat postu: Definiowanie składu a alergeny
Cześć,
mam problem ze zdefiniowaniem alergenów w składzie. Przy definiowaniu składu na etykiecie korzystam z funkcji %SKŁ%, jak zrobić żeby przy zachowaniu funkcji %SKŁ% wyglądało to jak na przykładzie poniżej:

Bułka
Składniki: woda, jajka, drożdże

Chleb
Składniki: woda, jajka, drożdże

Oczywiście jest to tylko przykład, ale chodzi mi o metodologię, ponieważ w jednym przepisie alergenem jest seler, a w drugim powiedzmy laktoza.

Dziękuję za podpowiedź :)



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group