Home ::  FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy



Poprzedni temat «» Następny temat
Definiowanie składu a alergeny
Autor Wiadomość
mort 

Posty: 1
Wysłany: 2020-08-03, 13:40   Definiowanie składu a alergeny

Cześć,
mam problem ze zdefiniowaniem alergenów w składzie. Przy definiowaniu składu na etykiecie korzystam z funkcji %SKŁ%, jak zrobić żeby przy zachowaniu funkcji %SKŁ% wyglądało to jak na przykładzie poniżej:

Bułka
Składniki: woda, jajka, drożdże

Chleb
Składniki: woda, jajka, drożdże

Oczywiście jest to tylko przykład, ale chodzi mi o metodologię, ponieważ w jednym przepisie alergenem jest seler, a w drugim powiedzmy laktoza.

Dziękuję za podpowiedź :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group